La Tondo Kids finalment es durà a terme a Olot aquest dissabte

Malgrat la difícil logística que suposava no disposar del pavelló de Sant Joan les fonts, i el fet de no poder guardar el material valuós en un lloc segur obliguessin a l’organització de la Marxa Cicloturista 100% Tondo anul·lar l’edició d’enguany, Carles Torrent i el seu equip faran possible la celebració de la Tondo Kids a la ciutat d’Olot, concretament al barri del Pla de Dalt, una prova puntuable per a la Copa Catalunya infantil.

Carles Torrent, organitzador Tondo Kids: Un circuit quadrat de 900 metres al costat de l’escola Pla de Dalt, amb els pre-benjamins, benjamins, principants, alevins i infantils. Cada categoria amb les seves respectives voltes, aniran voltant i disputaran una carrera bonic, que ja arriba a la setena edició.

La celebració de la Tondo Kids servirà, d’alguna manera, per recordar la figura del ciclista vallenc Xavi Tondo, ara que es compliran 10 anys de la seva mort. D’altra banda, permetrà la possibilitat de competir a tots aquells ciclistes de base federats participar, en una de les poques proves per aquesta temporada.

Carles Torrent, organitzador Tondo Kids: A mi em feia molta il·lusió la Tondo Kids. La marxa pels grans ens servia per recordar en Xavi, però la Tondo Kids també ho fa. I em sabia greu que els infantils aquesta temporada només han tingut quatre carreres en tot l’any, contant aquesta, i ells s’han entrenat i preparat molt, i era injust suspendre la Tondo Kids.

La Tondo Kids tindrà lloc aquest dissabte a partir de les quatre de la tarda.