Primer cap de setmana de Sismògraf 2020 amb un Sismoday al Parc Nou i l’estrena de ‘Sempreviva’ de Cia Mar Gómez

El Sismògraf 2020, que s’havia de celebrar del 23 al 26 d’abril, i que a causa de la pandèmia de la COVID-19 va haver d’ajornar-se,  s’ha reinventat aquesta tardor. Serà un Sismògraf diferent i que es podrà gaudir en diferents dates en format de Rèpliques, Piroclasts, Sismoweekends i Sismodays.

Tena Busquets, programadora arts escèniques Olot Cultura: El que hem fet és allargar el que Sismògraf passa en quatre dies en quatre mesos de programació de tardor.

La primera de les propostes és aquest mateix dissabte, i serà des d’una localització ben especial. Des de Sant Miquel del Mont, els artistes Maria de Marias i Andrew Colquhoun faran una acció performàtica que porta per nom Un entorn, un mitjà, un món, una certa contemporaneïtat.

Maria de Marias, Associació LiveMedia: Amb tot això, fem una narrativa per dir-nos quina és la nostra contemporaneïtat i com hi ha una simultaneïtat entre passats, presents i aquesta projecció cap al futur.

L’esdeveniment es podrà seguir in situ, a través de Twitter i a la sala d’actes del Museu de la Garrotxa, però també presencialment. Per participar-hi cal inscriure’s escrivint un correu electrònic a info@sismografolot.cat.

Aquest mateix dissabte també, el Teatre Principal tornarà a obrir les seves portes per primera vegada després del confinament. Serà amb la companyia Mar Gómez i la seva obra ‘Sempreviva’, un espectacle interdisciplinari amb música en directe que es mou entre el realisme i la paròdia.

Diumenge, a les 12 i a 2/4 de 5 de la tarda, tindrà lloc el Sismoday al Parc. Aquesta jornada es presenta com una redefinició de l’Itinerari de dansa al Parc Nou però que tindrà una sessió al matí i una a la tarda i un aforament molt reduït.

Tena Busquets, programadora arts escèniques Olot Cultura: Tindrem el dia fort de Sismògraf, l’Itinerari de dansa al Parc, veient molts espectacles de dansa. Com sempre serà gratuït però aquest cop ens haurem de registrar i tenir una entrada per accedir al parc.

Al final, una edició diferent però sense perdre l’essència del Sismògraf.

x