Set projectes garrotxins entre les obres finalistes als Premis d’Arquitectura de Girona 2020

Set projectes de la Garrotxa es troben entre les vint-i-dues obres finalistes als Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2020, que promou el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya de Girona.

El jurat ha seleccionat un total de 22 dels 57 projectes que es van presentar a la 23a edició dels guardons que s’organitzen des del 1997.
De les 22 obres seleccionades, 12 pertanyen a la categoria ‘Arquitectures’, intervencions arquitectònics d’edificis de nova planta, reforma o rehabilitacions. Entre ells hi ha quatre projectes garrotxins. Es tracta de ‘Casa grada. Olot’ i ‘La darrera casa. Riudaura’ de l’equip Arnau Estudi d’Arquitectura, amb Arnau Vergés al capdavant; i ‘Terrasses. Sant Esteve d’en Bas’ i ‘Can Sau. Olot’ d’Unparelld’arquitectes, d’Eduard Callís i Guillem Moliner.

L’altra categoria amb finalistes de la Garrotxa és d”’Efímers’, que són obres que tenen una durada limitada com, per exemple, exposicions, muntatges o escenografies.
Dels cinc finalistes, tres són projectes olotins o pensats en espais de la ciutat: ‘Cumulonimbus. Olot’, de l’Escola de Disseny i d’Arts Plàstiques de Catalunya (ESDAP); i ‘Hell, Sweet Hell. Olot’, d”SP25 Arquitectura + Atelier4, de David Oliva, Elisenda Planas i Anna Juncà; i ‘La porta dels somnis. Girona’ de l’Escola d’Art d’Olot. 

Els premiats es donaran a conèixer el divendres 27 de novembre.

x