Zona B, espectacles per a tota la família repartits a diferents barris d’Olot

Zona B és com s’anomena el projecte “Barris: espais de cultura”. Durant quatre caps de setmana, la cultura s’instal·larà en quatre barris d’Olot.

Aquest és un projecte que van escollir els veïns de la zona oest d’Olot dins dels Pressupostos Participatius de l’any 2019. Impulsat conjuntament entre les diferents àrees de l’Ajuntament d’Olot i els barris, els veïns han pogut escollir els espectacles que conformen la programació, així com els espais on es duran a terme.

La primera de les propostes serà demà dissabte al pàrquing de l’Institut la Garrotxa amb Mrs.Brownie de la companyia Teatre Nu, un espectacle de titelles i música en directe.

La setmana següent, dissabte 26 e l’escenari es trasllada a la plaça Sant Pere Màrtir per veure FullHouse, de Cia Electrico 28, que narra la història i les vides d’un grup de veïns i explica com l’arribada d’un nou inquilí al barri revoluciona la comunitat.

Diumenge 4 d’octubre, la companyia Campi qui Pugui representarà Manneken’s Piss, a la plaça Malagrida,

Finalment, l’última de les propostes, serà dissabte 10 d’octubre als Pisos Garrotxa amb la companyia la Baldufa i el seu espectacle Bye Bye Confetti, un muntatge teatral amb pallassos extravagants.

Les quatre propostes teatrals es podran veure de manera gratuïta.