Riudaura viu una festa major adaptada en tres espais diferents del poble

Riudaura viu aquest cap de setmana una festa major adaptada a la pandèmia que gaudeix d’activitats diverses en tres espais diferents del poble. Les mesures de seguretat, l’ingredient principal.

Agustí Llop, alcalde de Riudaura: L’objectiu és intentar protegir tant com puguem, intentar complir totes les mesures de seguretat que hi ha marcades, de distància i de confinament. Intentar fer una festa major, perquè fa molts mesos que no es fan espectacles i creiem que la gent també ho està demanant.

La festa va arrencar divendres amb l’obertura de l’exposició ‘De quan els còmics es deien ‘tebeos’ – Pulgarcito 1921 – 1986’ al Local Social. Dissabte desenes de persones s’han reunit de manera simultània a davant del Centre Cívic, a la plaça del Gambeto i a la plaça Puig Estela. Les activitats van des d’un concert fins a un espectacle de màgia.

Agustí Llop, alcalde de Riudaura: Per tots els públics. Aquest escenari on som hi haurà música, hi ha un altre escenari on hi haurà un mag i un altre escenari on es faran pallassos. Per tant, tots els públics es poden sentir representats en tots els espectacles.

La celebració acabarà demà amb la tradicional missa, seguida de diferents espectacles familiars, com el ball dels gegantons, i, finalment, un espectacle pirotècnic. L’alcalde del municipi, Agustí Llop, va remarcar que aquesta es tracta d’una festa major exclusivament destinada als veïns del poble.