El grup Diversiones reuneix 250 persones a l’exterior del pavelló de Sant Esteve d’en Bas

Ambient de gala el de dissabte a la tarda a Sant Esteve d’en Bas per la festa major del municipi. L’Orquestra Di-versiones va reunir 250 persones a l’exterior del pavelló en una vetllada on es van sentir temes tan diversos com ‘Tenía tanto que darte’ o ‘Mamma Mia’. La comissió de festes tenia molt clar que enguany hi havia d’haver festa major.

Aida Corpes, membre de la Comissió de Festes: Des del primer moment que per part de l’ajuntament ens van donar permís per fer festa major, nosaltres vam decidir que sí, que es faria festa major, perquè volem que hi continuï havent cultura, però òbviament adaptada segons la situació sanitària que teníem i la veritat és que hem esperat a finals d’agost per poder acabar de decidir tots els actes que podíem fer.

A més, la comissió es va posar d’acord amb el grup des del primer moment i van afirmar que no hi va haver cap problema. Diversiones ja havia celebrat diferents concerts durant la pandèmia i diumenge van fer vibrar a un públic que, a hores d’ara, pot gaudir de comptats esdeveniments com aquest.