La UE Olot cau davant el Girona B per la mínima però s’enduu bones sensacions

La Unió Esportiva Olot continua amb els partits de pretemporada. Aquest diumenge els de Raúl Garrido van caure per una gol a zero contra el Girona B de Tercera Divisió a Riudarenes. Un gol al minut 4 d’Àlex Pachón va decantar la balança pels del garrotxí Àlex Vizuete. Tot i així, els olotins van ser durant molts minuts els dominadors del partit. El partit va servir per donar minuts als joves de la cantera: Enric Genís i Àlex Garcia del Sant Jaume i Marc Pijoan i Joel Ferrés del juvenil.

Raúl Garrido reconeixia treure conclusions positives del duel malgrat la derrota, i es mostrava content de les coses provades al terreny de joc, a més dels minuts que van agafant els joves del planter.

El proper amistós de la Unió Esportiva Olot serà aquest divendres contra el Club Esportiu Manresa, partit que es jugarà a la capital del Bages a partir de dos quarts de vull del vespre.

 

Imatge: UE Olot