L’Ajuntament de Tortellà denuncia repetides quedades incíviques de grups de joves al municipi

L’Ajuntament de Tortellà va fer pública una denúncia a través de les xarxes socials aquest cap de setmana, per les repetides quedades de grups de joves a diverses zones del municipi durant algunes nits, enmig d’un ambient d’alcohol i sorolls. Aquest cop la zona concreta ha estat a la zona del cementiri.

Josep Reig, alcalde de Tortellà: Aquest estiu ha passat diverses vegades, i amb altres puns de la comarca. Aquí potser ja fa quatre o cinc cops que ha passat. A nosaltres ens entristeix molt. Es concentren aquí, posen la música al cotxe, consum d’alcohol i no respecten cap norma de seguretat. Tots ens estem esforçant per tornar a una certa normalitat creant unes normes i tot això després salta pels aires. Acumulació de gent, sense mascaretes, consumint alcohol a la via pública…el fet que sigui un poble aïllat fa que de vegades es pensin que tot es pot fer impunement, i tenim constància que això també passa a altres municipis. Alteren molt el descans i la tranquil·litat dels veïns, a més que ens ho deixen tot brut.

Segons el batlle de Tortellà, es tractaria de joves i adolescents que es desplacen d’altres indrets de la comarca.

x