L’Institut Escola Greda d’Olot ha aïllat preventivament un grup de 5è de primària per la detecció d’un positiu de coronavirus

Fonts de l’Institut Escola Greda d’Olot han informat de l’aïllament preventiu d’un grup d’alumnes de 5è de primària i un docent per la detecció d’un positiu per coronavirus.

La detecció es va comunicar divendres al grup implicat, per la qual cosa es va informar a les persones implicades que s’iniciaria el pertiment aïllament preventiu durant els següents 14 dies segons el protocol establert. Fonts del centre han explicat que totes i cadascuna de les persones que han estat en contacte a l’aula amb la persona infectada s’han realitzat la prova PCR amb un resultat negatiu per COVID-19. Salut està realitzant el seguiment de la infecció per evitar-ne la propagació.

Aquest dilluns els alumnes i el docent s’han quedat a casa i, segons han explicat des del centre, continuen la formació de manera telemàtica.

El del nou Institut Escola Greda és el segon cas d’aïllament preventiu conegut en un centre de la Garrotxa des de l’inici del curs. El primer va ser la setmana passada a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot, un positiu que va suposar l’aïllament preventiu de 12 alumnes i un professor que van donar negatiu a la prova de detecció.