Olot Televisió arrenca temporada amb un especial accent en la informació i l’entreteniment de proximitat

Olot Televisió arrenca una nova temporada amb un especial accent pel que fa a informació, divulgació i entreteniment de proximitat a la Garrotxa. Les Notícies mantenen l’edició de les 12 del migdia per avançar les principals informacions del dia, i continuant amb les edicions de les dues, les quatre de la tarda, les vuit del vespre i les 10 de la nit, així com a la 1 de la matinada. L’informatiu territorial Al dia Comarques de Girona, per la seva banda, manté les seves franges habituals.

Albert Brosa, director d’Olot Televisió: És una programació continuista però posant encara més l’accent en la proximitat. Nosaltres no hem deixat de ser-hi, fins i tot durant el confinament. Sabem que tenim una audiència molt consolidada i que valora molt positivament el fet que siguem al seu costat de manera permanent. L’accent, la seva columna vertebral és, sobretot, els programes informatius i els de contingut informatius i els de ser-hi a tots els municipis de la comarca, perquè només així es pot explicar l’actualitat.

Dilluns, a la 1 de la tarda s’estrena cada setmana un nou capítol de Del paisatge a la taula, que aquesta temporada aposta pel talent jove als fogons. Just després, és el moment d’obrir una finestra diària a tot el que passa a la Garrotxa. El dilluns també és dia en què l’actualitat esportiva es resumeix a La Banqueta, i al vespre és moment per a la reflexió de la política municipal de la comarca al programa ‘L’Alcalde Respon’.

Dimarts, el programa d’entrevistes Parlem de tu analitza el present i el futur de la societat garrotxina amb persones d’àmbits molt diferents que hi viuen i hi tenen molt a dir. Dimecres, Pros i contres obre el debat sobre els fets d’actualitat. També dimecres, amb Caminant per Catalunya, i dijous, amb ‘Paisatges encreuats’, els espectadors poden redescobrir i aprendre sobre el territori que ens envolta. Divendres, la Banqueta torna per donar-nos les claus esportives del cap de setmana, i la nota cultural la posa, com sempre, el MAC Exprés.

Albert Brosa, director d’Olot Televisió: El nostre objectiu és ser present a tots els municipis de la nostra comarca per poder explicar millor que ningú el que passa a cada moment a tots ells. Això ho farem des dels informatius, La Banqueta, el Parlem de Tu, el Mac Exprés, el Pros i Contres… Crec que tenim un ventall de programes molt amplis, consolidats, que s’apropen molt a la ciutadania i que aquesta ha d’aprofitar, perquè aquesta és la seva finestra per saber què passa a la comarca.

I cada dia, el pols de l’actualitat de proximitat a Catalunya el pren Connecti.cat, el programa de la Xarxa on la Garrotxa hi té una presència habitual al llarg de la setmana.

x