Olot viu el primer cap de setmana del Festival Sismògraf 2020 amb èxit de participació

Aquest cap de setmana, Olot ha viscut dos dies tenyits pràcticament de color verd. I es que el Festival Sismògraf, que s’havia de celebrar al mes d’abril i que no va poder celebrar-se a causa de la COVID-19, s’ha transformat aquesta tardor.

Dissabte, el Teatre Principal d’Olot va obrir les seves portes després de gairebé mig any. Va ser amb la companyia Mar Gómez i l’estrena del seu espectacle ‘Sempreviva’, el primer solo de dansa teatre de la directora i coreògrafa Mar Gómez.

Ahir diumenge, va tenir lloc el Sismoday al Parc, una jornada gratuïta al parc Nou, normalment multitudinària, on només van poder assistir 200 persones al matí i 200 més a la tarda. Entre les propostes s’hi va poder veure Miquel Barcelona, Moveo, Arnau Pérez o Daniel Doña, entre altres.

El 3 d’octubre, Olot tornarà a viure una nova jornada de dansa contemporània amb actuacions repartides pel centre de la ciutat.

x