Els olotins Marià Clavell i Laia Mitjà es proclamen campions de la lliga espanyola de horseball amb els seus respectius clubs

Dos olotins van certificar aquest cap de setmana el títol de campions d’Espanya de horseball per clubs: Marià Clavell amb el Malla i Laia Mitjà amb el Banyoles, amb la disputa dels darrers partits a Madrid, a causa de l’atura pel coronavirus. Enguany la lliga deixava el format copa i passava al format lliga nacional.


Marià Clavell, amb el Horseball Club Maia van aconseguir el títol, que se’ls hi va escapar la temporada passada, aconseguint tres victòries en tres partits a Madrid.

Marià Clavell, jugador Horseball Malla Club: L’any passat se’ns va resistir, vam quedar segons, i aquest any, amb el nou format de lliga, guanyar era l’objectiu de la temporada i ho hem fet, i això que ha estat una temporada molt llarga.

Clavell ha completat tres temporades amb el club osonenc, i es marca com a objectiu per  la temporada que ve perseguir el títol europeu, que enguany no s’ha pogut disputar a causa de la COVID.

 Marià Clavell, jugador Horseball Malla Club: S’ha anul·lat el Campionat d’Europa de clubs a causa de la pandèmia, que hauria set la setmana que ve i que sempre és un objectiu. Per l’any que ve la competició europea serà l’objectiu principal.

Una altra olotina, Laia Mitjà, va concloure aquest cap de setmana una temporada de somni per ella: va arribar al Horseball Banyoles encara no fa un any, i ja pot dir, amb només 22 anys, ser campiona de la lliga nacional de horseball, després de vèncer els tres darrers enfrontaments a Madrid.

 Laia Mitjà, jugadora Club Horseball Banyoles: Ha estat tot nou per mi i estic molt contenta. Se’m va donar la oportunitat de jugar a aquest equip de lliga nacional i l’he aprofitat. No he jugat tots els partits, set de deu, però estic molt i molt contenta.

Pel que fa a la propera temporada, la Laia té el punt de mira, igual que en Marià, a Europa, però també en créixer individualment.

Laia Mitjà, jugadora Club Horseball Banyoles: Tornar a jugar la lliga i volem jugar la lliga Mediterrània, amb equips de França i Itàlia. Jo com a objectiu m’he marcat seguir progressant. El Banyoles és un equip amb jugadores molt bones, amb molts títols i crec que ho tinc tot a favor. Hi he de posar ganes i esforç i continuar així.