La detecció d’un positiu per coronavirus obliga a aïllar un grup d’ESO a l’Institut Bosc de la Coma d’Olot

El tercer grup aïllat preventivament per un cas coronavirus en una classe a la Garrotxa s’ha donat a l’Institut Bosc de la Coma d’Olot. En aquest cas, ha estat un grup de 3er d’ESO de 28 alumnes que s’han aïllat per prevenció i continuen la formació de manera telemàtica.


 

Els fets es van conèixer aquest dimarts al matí, quan un dels alumnes, que des de principis de setmana no va anar a clase perquè un familiar havia donat positiu, també va donar positiu a la seva prova PCR. El centre va comunicar-ho a Salut, que es va desplaçar per fer proves diagnòstiques als alumnes. Cap docent no ha hagut de ser aïllat preventivament perquè Salut considera que cap no va tenir un contacte prou estret i durable com per haver-ho de fer. Aquest dimecres al matí, els alumnes encara esperaven els resultats de les proves PCR.

Aquest dimecres al matí, l’aïllament preventiu del grup a l’Institut Bosc de la Coma d’Olot encara no constava en les dades actualitzades aquest dimecres pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, que assegura que el 93,6% dels centres educatius de Catalunya tenen la totalitat dels seus grups en funcionament.