L’Hoquei Olot inicia aquest cap de setmana una lliga igualada i amb més nivell que mai

El Club Hoquei Olot comença aquest cap de setmana a la pista del Maçanet B la lliga a la Nacional Catalana. Ho farà compartint grup A amb el Voltregà, el Tona, el Manlleu, el GEiEG, el Maçanet, el Caldes i el Vic. El tècnic Jordi Costa creu que serà una temporada igualada, però veu al Piera, del grup B, un pèl per sobre.

Jordi Costa, entrenador Club Hoquei Olot: Tothom està dient que la lliga ha fet un salt de qualitat, amb l’arribada de jugadors de molt nivell, i tothom està fent les seves quinieles, però és clar, surt l’Olot, el Piera, el Sentmenat… i de seguida te’n surten set o vuit. Per mi el Piera té un súper equip.

Una de les novetats a causa de la COVID és que els partits a anada i tornada es jugaran de manera seguida amb dos caps de setmana, fet que segons el tècnic del club olotí condicionarà i molt, pel fet que enguany al seu grup hi ha molts filials i pot facilitar el fet de pujar i baixar jugadors en un període curt de temps.

De la seva banda, el Club Hoquei Olot manté el bloc consistent de la temporada passada i hi afegeix una peça que, de ben segur, serà clau: Aniol Mangas.

Jordi Costa, entrenador Club Hoquei Olot: Ens està aportant molt caràcter defensiu, intensitat als entrenaments, a banda de tenir la qualitat tècnica que per això ha estat jugant a OK lliga i OK plata, i té aquest plus de professionalisme. Nosaltres ja entrenem bé, però ell ens ajuda moltíssim a corregir situacions.

Pel que fa objectius, Jordi Costa es marca, sobretot, regularitat durant tot el curs.

Jordi Costa, entrenador Club Hoquei Olot: Puc dir ascens i si no pugem fracàs, o dir cinquens i si no hi quedem, també, però realment depèn de moltes altres coses. Jo estaré molt content si a final de temporada veig que l’equip manté una dinàmica de treball i sobretot de consistència durant una gran part d ela temporada i en la majoria de minuts d’un partit, que és el que ens va faltar la temporada passada.

El tècnic barceloní es sent a gust a Olot i amb ganes de continuar tirant endavant el projecte.

Jordi Costa, entrenador Club Hoquei Olot: Em van oferir la renovació molt aviat. És un equip ideal, familiar, amb gent que té ganes de fer coses i tirar endavant, però a la vegada un equip on la gent toca de peus a terra. Jo estic encantat aquí. És una casa on s’hi està molt bé.

Ara només falta que la pilota comenci a rodar, serà a partir d’aquest diumenge.