Confinen tres alumnes de l’Institut la Garrotxa d’Olot i tres de l’Escola Castanyer de Sant Joan les Fonts

Dos centres educatius més de la Garrotxa han hagut d’aïllar alumnes, segons el nou aplicatiu Traçacovid del Departament d’Educació. Un d’ells és l’Institut la Garrotxa d’Olot, que té tres estudiants confinats. A l‘Escola Castanyer de Sant Joan les Fonts també s’han aïllat a casa tres infants per contacte amb un positiu extern al centre.


Aquestes dades consten, com diem al portal TraçaCovid que ha posat en marxa aquest dimecres el Departament d’Educació, i que permet consultar, centre per centre, si està afectat per casos de coronavirus. Segons aquest portal, també s’ha detectat un docent positiu a l’escola Joan Maragall de Santa Pau, però no s’ha hagut d’aïllar altres mestres ni cap alumne.

D’altra banda, també continuen el protocol d’aïllament 28 joves de l’Institut Bosc de la Coma d’Olot, 12 alumnes i una professora de l’Escola d’Art i Superior de Disseny i un grup de l’Institut Escola Greda.