El Club Natació Olot reprèn les activitats dirigides posant l’accent en les mesures sanitàries

Des de fa uns dies el Club Natació Olot ha reprès les activitats dirigides pels socis. En total en realitzen una desena, que van des d’spinning, pilates, ioga o tonificació entre d’altres. Tot i que han hagut de reduir els grups lleugerament, passant més a aviat a la desena que no pas a la quinzena de participants que tenien fins ara, segons l’activitat, el club es mostra satisfet de la rebuda que estan tenint.

El que sí han canviat, i molt, són les mesures de protecció a seguir. A banda del control de temperatura, gel hidroalcohòlic i distància a l’hora de practicar l’activitat…

Glòria Fuentes, coordinadora de fitness i activitats dirigides del CN Olot: Un cop estem dins la sala de l’activitat, ens traiem la mascareta i iniciem l’activitat. Per fer l’activitat és l’únic moment que ens podem treure la mascareta. Els vestidors, l’aforament està limitat. La gent es pot canviar, pe`ro no ses poden guardar les pertinences als vestidors. Les dutxes, també, estan limitades, i la gent no es poden dutxar tots al mateix moment.

I pel que fa a la part física, tot i que el club va oferir als seus socis classes dirigides virtuals durant el confinament, el cert és que aquests primers dies estan sent de reubicació i de recuperar el to que tenien els participants abans del confinament.

Glòria Fuentes, coordinadora de fitness i activitats dirigides del CN Olot: La gent, ara quan ha començat, és cert que noten que no aguanten tant bé les classes, però mica en mica. Hem començat més fluixets i poc a poc anem aconseguint el rendiment que tenien els socis abans del confinament.

El més important, però, és que les classes, de moment, es poden tornar a fer amb més o menys normalitat a les instal·lacions del club.