Els alumnes de P3 i P4 de l’Escola Castanyer de Sant Joan les fonts fan classes a l’antic edifici de les monges

Qui més qui menys, els centres educatius s’han hagut d’adaptar a les noves circumstàncies aquest curs. Un exemple dels canvis d’organització de l’espai a causa de la COVID el trobem Sant Joan les Fonts. L’Ajuntament, gràcies a la col·laboració del Bisbat i la parròquia del municipi, han fet possible que els infants de P3 i P4 de l’Escola Castanyer puguin realitzar les classes  a l’antic edifici de les monges o la més recent antiga seu de l’Escola de Belles Arts, sota l’església nova, després que els serveis tècnics d’educació els hi donessin el vist i plau.

Anna Serra. Alcaldessa accidental de Sant Joan les Fonts: Aquest estiu ja hi havíem  dut a terme el casal d’estiu, ena quest espai, i per tant ja estava adaptat. I vam proposar a l’escola que si necessitaven algun espai, podien disposar d’aquest. Cal dir que tot aquell espai està a la mateixa zona i això facilita molt tant als pares com a l’alumnat.

Una altra de les mesures preses a l’Escola Castanyer ha estat l’ampliació del nombre d’entrades, que ha passat de dos a cinc a l’edifici principal, a més de les dues les noves aules dels alumnes de P3 i P4. A més, l’escola disposa de l’espai de l’antiga rectoria per poder-hi dur a terme extraescolars.