Aïllen un grup de 14 alumnes per un positiu de COVID-19 a l’escola Castellroc de Castellfollit de la Roca

Tres centres educatius més de la Garrotxa han hagut d’aïllar alumnes després que s’hi detectés un cas de COVID-19, segons el nou aplicatiu Traçacovid del Departament d’Educació.


A l’escola Castellroc, de Castellfollit de la Roca, s’hi ha detectat un positiu que ha obligat a aïllar preventivament el grup estable dels infants de P4 i P5 del centre, de 14 alumnes, fins el proper 5 d’octubre. D’altra banda, a l’Institut la Garrotxa d’Olot hi ha tres estudiants confinats i un positiu, que no han tingut contacte amb el centre. A l’Escola Castanyer de Sant Joan les Fonts, tres infants estan aïllats a casa per contactes externs amb algun cas de coronavirus.

Aquestes dades consten, com diem al portal TraçaCovid que ha posat en marxa aquest dimecres el Departament d’Educació, i que permet consultar, centre per centre, si està afectat per casos de coronavirus. Segons aquest portal, també s’ha detectat un docent positiu a l’escola Joan Maragall de Santa Pau, però no s’ha hagut d’aïllar altres mestres ni cap alumne.

D’altra banda, també continuen el protocol d’aïllament 28 joves de l’Institut Bosc de la Coma d’Olot, 12 alumnes i una professora de l’Escola d’Art i Superior de Disseny i un grup de l’Institut Escola Greda.

 

x