Créixer en equips per recuperar casa seva: l’objectiu de l’Atlètic Olot, que enguany incorpora un equip juvenil

L’Atlètic Olot enceta una nova temporada i ho fa augmentant el nombre d’equips i de jugadors. Divendres es van estrenar, al club, un grup de nens que conformen la nova escoleta, i des de fa setmanes ja treballa, en grup, el nou equip juvenil, la gran novetat per aquesta temporada.

Joel Plana, coordinador futbol base Atlètic Olot: El nostre objectiu per fer créixer el club era començar pel futbol 7, però enguany ens van venir un grapat de jugadors per fer un juvenil. Ens vam posar d’acord i de la nit al dia vam tenir un equip ben format. Feia 18 anys que no teníem un equip de juvenils.

Enguany el club creix en nombre de jugadors, arribant a la seixantena, i havent incorporat fins a quatre nous entrenadors. La fórmula del creixement és, precisament, una de les estratègies que impulsa l’Atlètic Olot per tal d’aconseguir unes instal·lacions pròpies. Des del club es senten dolguts per les respostes que se’ls dona des de l’equip de govern de l’Ajuntament d’Olot, però mentrestant treballen amb els veïns de Sant Miquel i Les Tries per fer possible el retorn al que era casa seva.

 Joel Plana, coordinador futbol base Atlètic Olot: Estem treballant amb la gent del barri de Sant Miquel i Les Tries, i la veritat és que n’estem molt orgullosos, però de moment sembla que l’ajuntament no té la voluntat d’ajudar-nos, i el que fem nosaltres és créixer en equips, així potser un dia veuen que aquí al Morrot no hi cabem i veuran que és una prioritat important la nostra, de tornar al camp de Les Mates. Nosaltres ens vam prendre una mica malament que en el darrer ple a l’ajuntament es va dir que el Sant Pere Màrtir i el Sant Roc són equips vinculats  amb el barri i van deixar entendre que nosaltres no estem vinculats amb el barri de Sant Miquel i Les Tries, i això ens va fer molt mal, perquè realment nosaltres sí ens sentim integrats amb el barri i de fet estem orgullosos de formar-ne part.

Alguns dels jugadors del juvenil i entrenadors incorporats aquesta temporada al club formen part de la col·laboració que l’Atlètic Olot està duent a terme amb la Fundació Cepaim i la Cooperativa Suara, amb l’objectiu de contribuir en el desenvolupament social d’aquests joves.

x