El CN Olot posa en marxa, progressivament, les extraescolars esportives

Mica en mica les diferents seccions esportives del Club Natació Olot van tornant als entrenaments. Desenes d’infants i joves han tornat a practicar les extraescolars esportives. Els més matiners han estat l’escola de tennis, formada per una setantena de participants, entre iniciació, competició 1 i competició 2. Tots ells treballen en grups estables i en grups reduïts

Xavier Garcia, director de l’escola de tennis del CN Olot: Ho tenim tot dividit per ràtios, a causa de la COVID, que són més curtes respecte l’any passat. En cas de tenir un cas positiu, només s’hauria d’aïllar una part de l’escola de tennis.


Els qui també ja ho tenen tot a punt per tornar als entrenaments i cursets a partir de l’1 d’octubre són els participants de la secció de natació. Seguint els protocols sanitaris de les diverses autoritats, el club ha confeccionat mesures per evitar aglomeracions.

Olga Carnero, coordinadora de les activitats de natació del CN Olot: A les entrades i sortides, ho faran per trons, esglaonadament. Primer els petits i després els altres grups, cada 15 minuts. I també ho hem dividit un cop a dins: en una piscina hi aniran els infants de 2 anys i mig a 5 (nivells ones i blancs)  i a l’altre piscina els nivells grocs, taronges i taurons, en una altra piscina a part perquè no hi hagi problemes d’aforament.

La secció de natació també ha establert com a responsables els monitors de cada grup per dur a terme la desinfecció del material d’entrenament, abans que un altre grup es disposi a realitzar la sessió.