Les entrades de la 6a edició d’El Petit Format d’Olot, ja a la venda

‘Mantenir la memòria’ és el fil conductor dels espectacles que es podran veure a la sisena edició d’ El Petit Format d’Olot, que torna a la capital garrotxina el darrer cap de setmana de novembre.

La situació sanitària permet mantenir l’essència del festival, que porta teatre professional en escenaris reduïts i especials. Les entrades per a les sis propostes d’enguany ja estan a la venda.

Xevi Rossell, Una Càpsula de Teatre: Val a dir que ho farem a través del nostre web i també el portal Olot Cultura. La gent que vulgui venir podrà aconseguir entrades per El silenci dels Tel·lers, els espectacles Ramon, Conservando Memoria, L’Últim Tall i Lu.

La biblioteca, l’Orfeó, el Teatre Principal o el Museu de la Garrotxa són algunes de les ubicacions escollides en aquesta edició. Al web elpetitformat.com s’hi poden trobar les sinopsis i tràilers dels espectacles programats, a més d’obtenir les entrades.

 

 

 

 

 

x