Aïllen dos grups per la detecció de dos positius per COVID-19 a l’escola Malagrida d’Olot

Un nou centre educatiu de la comarca ha hagut d’aïllar dos grups després que s’hi detectés positius per COVID-19. Aquest nou cas és l’Escola Malagrida d’Olot, que ha hagut d’aïllar un grup de primer de primària, de 13 alumnes i un altre de 5è, en aquest cas de 16 alumnes i dos docents després que s’hi detectessin dos casos de coronavirus, segons el nou aplicatiu Traçacovid del Departament d’Educació.

D’altra banda, segueixen en aïllament els 14 alumnes de l’escola Castellroc de Castelllfollit de la Roca; els 5 estudiants de l’Institut la Garrotxa d’Olot, per dos positius de coronavirus que en aquest cas no van tenir contacte amb el centre; tres infants de l’Escola Castanyer de Sant Joan les Fonts per contactes externs i un docent positiu a l’escola Joan Maragall de Santa Pau.

D’altra banda, continuen el protocol d’aïllament 28 joves de l’Institut Bosc de la Coma d’Olot, 12 alumnes i una professora de l’Escola d’Art i Superior de Disseny i un grup de l’Institut Escola Greda.

Tot i aquestes dades, dels 55 centres educatius de la comarca, 48 encara no han detectat casos de COVID-19 ni han calgut aïllar cap grup.