Aquests dissabte, cita amb el clàssics en motiu del Rally Clàssic dels Volcans

Els apassionats dels cotxes clàssics tindran l’oportunitat aquest dissabte de gaudir d’una de les poques proves que es podran presenciar aquesta temporada. Des de les 9 del matí el passeig de Barcelona s’hi exposaran una vuitantena de vehicles, d’un Rally Clàssic dels Volcans  organitzat pel Cerdanya Racing i que compta amb la col·laboració de Motor Antic Garrotxa. Enguany els organitzadors han millorat, encara més, els GP’S dels participants. Una de les novetats aquest any és la millora dels sistemes GPS.

Meli Subirana, director del Rally Clàssic dels Volcans: Aquest any el sistema de cronometratge serà de GPS igual, però és d’una empresa que fa molts campionats d’Espanya dintre dels clàssics. Un empresa major, amb mes punts de control, tot perquè l’organització sàpiga on és en tot moment cada un dels vehicles participants. Podrem controlar les velocitats, que es respectin les velocitats als diferents pobles.

A partir de les onze els clàssics iniciaran una ruta que els portarà a Osona i al Pla de l’Estany, per finalitzar al Firal pels volts de les vuit del vespre, on es durà a terme l’entrega de trofeus.

Meli Subirana, director del Rally Clàssic dels Volcans: Fan Coll de Bracons direcció Osona, per tornar a baixar cap a les 3 de la tarda a Olot, on es farà el reagrupament, i després a la tarda Vall d’en Bas, Batet de la Serra i cap el Pla de l’Estany.

A causa de la pandèmia, s’ha posat l’accent en les mesures sanitàries, de manera que s’evitaran les aglomeracions al passeig de Barcelona. Enguany tampoc durà a terme el sopar de germanor.