El sènior femení del Club Vòlei Olot s’estrena a la lliga visitant el Rubí

El sènior femení del Club Vòlei Olot inicia aquest dissabte contra el Vòlei Rubí la lliga al grup A de la Primera Divisió Catalana i ho farà amb una plantilla similar a la de la temporada passada però amb canvi d’entrenador, i és que Jorge Silva compaginarà la seva tasca amb el sènior masculí, la base i el primer equip femení del club. Jorge Silva assegura que l’equip arriba adaptat al canvi d’entrenador i amb bon ritme d’entrenaments.

Jorge Silva, entrenador Club Vòlei Olot: Portem entrenant molt de temps i crec que farem un bon treball, si seguim el ritme que portem fins ara. Les noies s’han adaptat molt ràpid a mi i aquest canvi brutal.

L’equip ve de guanyar el Torneig Ciutat de Saragossa el cap de setmana passat i deixant bones sensacions, en el retorn sis mesos després a la competició.

Jorge Silva, entrenador Club Vòlei Olot: Vam jugar el cap de setmana passat i es van veure coses molt bones fruit del treball així que arribem amb bones expectatives a l’inici de lliga.

Pel que fa al tècnic de les olotines, afronta aquest repte amb ganes de fer pujar el nivell de l’equip perquè en futures temporades puguin lluitar per ascendir de categoria. Mentrestant, Jorge Silva creu que és important consolidar la base femenina del club i assegurar relleus ordenats de jugadores.