Les Planes d’Hostoles celebra les festes de la Santa Espina amb diverses activitats i concerts adaptats

Tot i que aquestes imatges probablement tardin molt a repetir-se, aquest cap de setmana tindran lloc a Les Planes d’Hostoles les populars festes de la Santa Espina. Tot i la complexitat de la situació, molts consistoris han decidit tirar endavant les seves tradicionals festivitats, això sí, adaptant-les el màxim possible.

Marc Puig, regidor comunicació Ajuntament de Les Planes d’Hostoles: Vam decidir, parlant amb la comissió de festes, de tirar una vegada més pel dret i que Les Planes pugui gaudir d’una festa.

El plat fort de la festa estarà dedicada als més petits del municipi. Serà dissabte a les 6 de la tarda quan El Pot Petit tornarà a la Garrotxa amb un concert a la Pista Poliesportiva amb un aforament d’unes 800 persones.

Marc Puig, regidor comunicació Ajuntament de Les Planes d’Hostoles: La gent no ha de patir. Hi ha espai suficient, tenim capacitat per fins a 1.100 persones tot guardant la distància. Seguirem els protocols que ens marca PROCICAT i el Departament de Salut i anirem cap a les 700 o 800 entrades.

Diumenge, també a la Pista Poliesportiva, tindran lloc el concert de festa major i el concert de cobla i veus a càrrec de l’orquestra La Selvatana, a les 7 de la tarda i a les 10 del vespre respectivament.

Marc Puig, regidor comunicació Ajuntament de Les Planes d’Hostoles: Des del moment que es van posar a la venda les entrades, fem un registre totes aquelles persones que l’estan comprant. Estem demanant noms, cognoms, telèfons i població, fet que ens permetria detectar molt més ràpid un possible cas de COVID. A l’entrada també es prendrà la temperatura a tots els assistents.

Però els planencs i planenques, tot i la situació, no deixaran de gaudir de les seves tradicions, com el ball de gegants a la plaça, l’elecció de la pubilla i l’hereu de Les Planes…tot plegat amb totes les mesures de seguretat.

 

Deixa un comentari