L’olotina Cristina Montero exposa al claustre de la Mercè de Girona la seva escultura ‘La força interior’

Des de fa unes setmanes el claustre de la Mercè està presidit per una nova escultura. Es tracta de “La força interior”, una obra de grans dimensions creada per l’artista olotina Cristina Montero. L’escultura pertany a una col·lecció anomenada “Unitat”, que reflexiona sobre la necessitat de trobar un equilibri entre la naturalesa i l’ésser humà.


Un dels elements més importants de l’escultura és el crit, que representa tot el poder que té una persona. D’aquesta manera, l’artista vol evidenciar que tothom és capaç d’aconseguir el que es proposi, sempre i quan deixi sortir aquesta força interior. La creació de l’escultura ha comportat 8 mesos de feina i actualment es troba a la Mercè a través del projecte expositiu “Escultures al Claustre”.

I és que amb uns 4 metres d’alçada i una amplada de 2 metres, l’artista explica que no va ser fàcil portar l’escultura fins aquí. De fet, explica que va haver d’estudiar la manera més segura de portar l’escultura en una sola peça fins a Girona. Finalment l’obra va arribar en perfectes condicions i ara es podrà visitar a la Mercè fins el 30 d’octubre.

Deixa un comentari