Sant Miquel es vestirà de paper amb fotografies i vestits als aparadors d’algunes botigues del barri

Aquest any el Ball Pla no vestirà de festa el barri de Sant Miquel. La pandèmia de la COVID-19 ha obligat a suspendre la seva festa, que s’havia de celebrar aquest cap de setmana i el popular i tradicional Ball Pla, una decisió motivada per la impossibilitat de garantir les condicions sanitàries establertes durant la pandèmia de la COVID-19 al taller del cosidor i en el moment de la desfilada i pel fet que la majoria de les cosidores del taller estan dins un dels grups de risc. De fet, serà la primera vegada en gairebé 76 anys que s’ha de suspendre.

Carme Coromina, cosidora Ball Pla Sant Miquel: Serà un any ben especial i molt diferent. Hem d’admetre que va així i hem de fer coses per continuar com puguem el màxim de bé.

Però els veïns del barri de Sant Miquel i tots aquells olotins i olotines que s’hi passegin, no oblidaran que aquest cap de setmana les parelles vestides de paper havien de passejar-se pels seus carrers. Per això, s’ha organitzat una penjada de fotografies i de vestits pels aparadors del barri.

Carme Jorge, cosidora Ball Pla Sant Miquel: Hi haurà a tots els aparadors, alguns estan buits. Hi posaran vestits i coses, estarà molt bé.

Carme Coromina, cosidora Ball Pla Sant Miquel: Jo penso que serà un recorregut molt bonic que et donarà peu a tornar a veure vestits que t’han agradat.

Les cosidores de Sant Miquel, asseguren que ja van començar a treballar a finals de novembre, i que tot i que la pandèmia les va haver d’aturar, no deixen de pensar positivament: ja tenen feina avançada per l’any vinent.

 

Deixa un comentari