Un total de 83 cotxes participen en la 16a edició del Rally Clàssic dels Volcans

De mica en mica s’anaven col·locant bé el total de 83 cotxes que van participar dissabte a una nova edició del Rally Clàssic dels Volcans. Concretament, la setzena, encara que aquesta última s’hagi hagut de preparar d’una manera bastant especial.

Meli Subirana, director del Clàssic dels Volcans: La participació d’aquest any, molt bona dins del que estem pensant. Dintre d’aquests protocols que hem hagut de fer per la covid-19, ens pensàvem que hi hauria molta menys inscripció. 83 cotxes és un èxit per nosaltres, ja que hem hagut de fer un gran esforç a escala de protocols de coronavirus, perquè tothom tingui la seguretat que ha de tenir.

L’Alberg Torre Malagrida va ser l’escenari de la sortida de la cursa, que va aplegar desenes de persones al passeig de Barcelona d’Olot. Des d’aquest punt van començar a córrer tots els participants a les 11 del matí i de forma puntua i ordenada.

Meli Subirana, director del Clàssic dels Volcans: El recorregut d’enguany anem al matí fent una etapa cap a Osona, un tros de Berguedà i tornem a la Garrotxa, per fer un reagrupament al migdia. A la tarda tornem cap al Pla de l’Estany per acabar al Firal d’Olot.

Molts cotxes van procedir de Barcelona, Vic i Manresa i, algun de la Catalunya del Nord es va atrevir a venir fins a la capital garrotxina per participar en la cursa. Durant l’esdeveniment es van poder veure marques molt diverses, com ara els Porches, passant pels Seat i algun Renault. La bellesa dels vehicles i la seva extravagància fan que aquesta prova esdevingui any rere any un referent del motor al país.