Derrota de la UE Olot contra el Manresa en el cinquè partit amistós de pretemporada (2-0)

La Unió Esportiva Olot va caure per dos gols a zero divendres en el cinquè partit amistós de pretemporada. Ho va fer contra el Manresa, de Tercera Divisió, a domicili. Els de Raúl Garrido no van començar bé el partit, encaixant un gol de Noah Baffoe al minut 15 de partit.


Tot i que a la segona part els olotins vans er més protagonistes, al minut 80 els locals van fer el segon gràcies a Izan Checa. Aquest dimecres la Unió Esportiva Olot s’enfrontarà a l’Andorra a la Vall d’en Bas a porta tancada a partir de les 12 del migdia. En les darreres hores el club ha confirmat també l’anul·lació de l’acte de presentació de la nova temporada que havia de tenir lloc aquest dimecres a la sala El Torín, a causa de la situació de la pandèmia.

Deixa un comentari