Les Planes d’Hostoles acull un dels concerts gironins més multitudinaris des de l’inici de la pandèmia amb l’actuació de ‘El Pot Petit’

El Pot Petit va convertir dissabte el seu espectacle a Les Planes d’Hostoles en un dels concerts més multitudinaris des de l’inici de la pandèmia a les comarques gironines. Unes 750 persones d’arreu del país van assistir a la pista poliesportiva del municipi per presenciar l’actuació d’un dels grups de música del moment, el conjunt ‘El Pot Petit’, en el marc de la Festa Major de Santa Espina.

Marc Puig, membre de la Comissió de Festes: Sí que és veritat que hem hagut de reduir moltes de les activitats que hi havia previstes, com el correfoc o el ball de nit. Hem apostat més per concert de tarda, com és el d’avui amb ‘El Pot Petit’. Crèiem des de la comissió de festes que els nens es mereixien un espectacle en gran format, per com s’han portat durant el confinament i per com s’estan portant.

‘El Pot Petit’ està format per vuit músics a l’escenari: un baix, una bateria, una guitarra, un piano o violí, una trompeta, un trombó, un titellaire i una cantant. A més, tant els nens com els adults van poder escoltar cançons amb diversos estils musicals que formen part dels quatre discos del conjunt empordanès amb temes propis, en un concert que va combinar la música, els titelles i la dansa.

Marc Puig, membre de la Comissió de Festes: Hem de perdre la por, però no hem de perdre el respecte. Hem de tenir en compte que estem en una pandèmia i que en qualsevol moment hi pot haver un rebrot. Per tant, els espectacles que es facin, com els que estem fent aquí a Les Planes, han de garantir en tot moment les màximes mesures de seguretat. La gent ha de ser conscient que va a veure un espectacle i que si hi ha gent que aposta o apostem per poder celebrar concerts com els d’avui és perquè creiem en la cultura. La gent ha d’ajudar i ha de saber comportar-se en els recintes.

“Sense la cultura, el país s’enfonsa”, va concloure.

x