ANC Garrotxa i Òmnium Garrotxa organitzen una concentració aquest dilluns en rebuig a la inahbilitació del president Quim Torra

El Tribunal Suprem ha confirmat aquest migdia la inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra.

El Suprem ha rebutjat el recurs que va presentar Torra contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que el va condemnar a un any i mig d’inhabilitació. Per tant, la sentència ja és ferma, i el president quedarà inhabilitat, tot i que el seu advocat va anunciar que el següent pas serà anar al Tribunal Constitucional, on demanaran la suspensió de la condemna i, posteriorment, a la justícia europea.

La sentència del Tribunal Suprem condemna Torra per negar-se de forma reiterada a acatar les ordres de la Junta Electoral Central de retirar llaços grocs i la pancarta a favor de la llibertat dels presos polítics del Palau de la Generalitat durant la campanya electoral de l’abril del 2019.

Les entitats sobiranistes garrotxines, ANC Garrotxa i Òmnium Garrotxa han organitzat una concentració en rebuig a la sentència a les 8 del vespre davant de l’Ajuntament d’Olot. 

x