Victòries del sènior femení del Club Vòlei Olot i de l’Hoquei Olot en l’estrena de les seves lligues

L’inici de la lliga pel Club Hoquei Olot i el sènior femení del Club Vòlei Olot ha començat aquest cap de setmana de manera immillorable, amb dues victòries a domicili.

En vòlei, les de Jorge Silva visitaven aquest dissabte la pista del Vòlei Rubí, en el primer partit al grup A de la Primera Divisió catalana. Les olotines es van imposar per la via ràpida, 3 parcials a 0, en un partit ajustat, i en el que van saber resoldre millor en els moments claus, amb parcials de 20 a 25 en el primer i 23 a 25 en el segon i en el tercer. Aquest dissabte a partir de les sis de la tarda rebran el Gavà, en el primer partit de la temporada a casa.

D’altra banda, en hoquei patins, els de Jordi Costa visitaven la pista del Maçanet B, en la primera jornada al grup A de la Nacional Catalana, aconseguint imposar-se per un clar 0 a 5. Un gran primera part, amb gols de Tomàs Mercè, Ferran Sacrest i Marc Prat, van permetre als olotins anar al descans amb tranquil·litat, a la segona dos gols més, un de Marc Prat i un altre de Nil Rodríguez, van completar la maneta. El Maçanet va poder marcar en diverses ocasions, però les aturades  de Guillem Raurell ho van impedir. Aquest dissabte a partir de tres quarts de vuit del vespre es tornaran a enfrontar al Maçanet b, aquest cop, però, a la capital garrotxina.

Deixa un comentari