La bianyenca Conxita Vilalta compleix 106 anys

Conxita Vilalta compleix avui 106 anys. Aquest, però, serà un aniversari diferent per a la veïna més gran de la Vall de Bianya. El coronavirus no permetrà enguany una celebració juntament amb els veïns del poble, familiars, amics i tothom que volia celebrar un any més de la Conxita, a la festa que s’havia organitzat els darrers anys. L’Ajuntament, però, no ha volgut perdre l’oportunitat de desitjar-li un feliç aniversari amb un ram de flors a primera hora del matí. La Conxita els ho ha agraït, desitjant celebrar una festa més gran en una altra ocasió.


Conxita Vilalta explica que ha passat la pandèmia fins a la data amb bona salut i tranquil·la, doncs no ha necessitat fer grans sortides lluny de casa seva. Als garrotxins els desitja també molta salut i que aviat puguem deixar enrere el record del coronavirus.