la Copa d’Espanya de bicitrial tira endavant i Martí Vayreda venç la primera prova

Si fa unes setmanes el biker Martí Vayreda s’imposava al Campionat de Catalunya junior de bici trial, aquest cap de setmana l’olotí ha començat, amb molt bon peu, la seva participació a la Copa d’Espanya, amb una victòria aconseguida a Cartagena, la Regió de Múrcia.

Martí Vayreda, corredor de bicitrial: Estic molt content amb el resultat. Ara soc líder de la Copa d’Espanya i sí, molt content del resultat perquè les zones eren realment complicades.


Si ve fa unes setmanes l’organització encara no tenia clar si es podria disputar aquesta Copa d’Espanya, finalment aquest cap de setmana va tirar endavant la primera de les tres proves previstes per aquest curs. Vayreda agraeix la valentia dels organitzadors, donat que si no, modalitats com la seva, haurien quedat desertes en aquesta temporada marcada per la pandèmia i per l’anul·lació de les proves internacionals.

Martí Vayreda, corredor de bicitrial: Molt agraït a l’organització per haver posat les ganes i que es puguin fer competicions aquest any. No sabíem si se’n podrien fer cap més, sembla que la de Cambrils també es farà i estan preparant la de Mazarrón. Molt content que anem pel bon camí i retornin les competicions.

És, curiosament, enmig d’aquesta situació d’incertesa i estranyesa, quan Martí Vayreda es sent en un dels seus millors moments com esportista.

Martí Vayreda, corredor de bicitrial: Em sento millor que mai, la veritat. I per això agraeixo que hi hagi competicions, i anar portant a les competicions totes les evolucions que estic fent als entrenaments.

Així doncs, si tot va bé, d’aquí a unes setmanes afrontarà la segona de les cites d’aquesta Copa Espanya.