La il·luminació nadalenca de la ciutat no suposarà cap despesa per als establiments de l’Associació de Comerciants d’Olot

El comerç de proximitat en un dels sectors més castigats per la crisi derivada de la pandèmia. Per això, i de manera excepcional, l’ajuntament d’Olot ha decidit fer-se càrrec del cost de la il·luminació nadalenca de la ciutat, valorada en 50.000 euros. La instal·lació de llums serà la mateixa que l’any anterior a l’eix comercial i a les principals entrades de la ciutat, però no suposarà cap despesa per als establiments de l’Associació de Comerciants que fins ara hi feien una aportació.

Estanis Vayreda, Regidor de Promoció de la Ciutat Aj. Olot: Hi havia un conveni de col·laboració, on els comerciants aportaven uns 14.000 euros de llums de nadal i cofinançar una part, cada comerciant pagava uns 80 euros.

 El consistori olotí també ha anunciat la seva intenció de mantenir la pista de gel a la Plaça Major durant el període nadalenc.