La revista Forbes destaca el director general d’Alzamora per la seva creativitat

Aquest estiu el Latcub de l’empresa Alzamora Packaging de Sant Joan les Fonts, un embalatge de cartró biodegradable per agrupar les llaunes de begudes, ha començat a substituir les anelles de plàstic. El llançament al mercat d’aquest sistema es completarà a final d’any a causa de la COVID-19, però ja ha rebut diversos premis del sector del packaging, entre ells el Wolrd Star Award.


El darrer reconeixement ha estat l’entrada del Director General de l’Empresa, Josep Maria Berga, Director General i comercial d’Alzamora Group, a la llista Forbes de les 100 persones més creatives del moment en el sector dels negocis, al costat de noms com els germans Roca, l’actriu Úrsula Corberó o el productor musical Raül Refree.

Josep Maria Berga, Director General Alzamora: El fet que haguem sortit ara és segurament és degut al producte que hem llençat al mercat, és un producte realment innovador, i que realment en un moment en què la societat està molt mentalitzada en l’ecologia, fa que sigui més representativa aquesta innovació versus altres que hem fet altres anys.

La companyia, que va assabentar-se de la notícia a través de les xarxes socials, assegura que és un reconeixement a la feina ben feta, que els pot donar una bona projecció.

Josep Maria Berga, Director General Alzamora: Els reconeixements són la representació de les coses que fas cada dia, i fan que la gent estigui més informada, ens donem a conèixer més i Alzamora surt com una empresa innovadora.

Alzamora Group treballa ara per distribuir el LatCub a altres empreses i també en un projecte d’embalatge per a ous sense plàstic.