Aquest dijous (21.25) arrenca la cinquena temporada de ‘Paisatges Encreuats’

Aquest dijous a 2/4 de 10 del vespre, Olot Televisió estrena la cinquena temporada de Paisatges Encreuats, el programa que ens acosta als paisatges de Catalunya de manera diferent, vistos des de l’aire i explicats per les persones que hi viuen o que hi treballen.

El programa, dirigit i presentat pel periodista Albert Brosa, arrenca la cinquena temporada a la comarca del Garraf i ho fa, a més, d’una manera ben especial.  En el primer capítol del programa, coneixerem el Poblat d’Olèrdola, un enclavament arqueològic estratègic des del Bronze Antic fins a l’època medieval, recorrerem el Parc Natural del Garraf i ens endinsarem des del Pantà de Foix fins al mar, tot sobrevolant la comarca.

Durant aquesta temporada visitarem també el Berguedà, la plana del Penedès, les muntanyes de Prades, el Cadí i la Conca d’Òdena, finalitzant a la capital catalana amb el Pla de Barcelona.

El programa, doncs, haurà visitat més de 60 de les 135 unitats de paisatge que hi ha a al país, segons la catalogació que en fa l’Observatori del Paisatge de Catalunya.

Els capítols es podran veure a través de les televisions adherides a La Xarxa de televisions locals, una trentena a tot el país.