Jorge Silva, satisfet de la feina feta en el seu primer any al Club Vòlei Olot

Es compleix un any de l’arribada de Jorge Silva al Club Vòlei Olot. Tot i que hi va arribar per entrenar i jugar al sènior masculí i treballar amb els equips de base, el seu rol ha anat creixent dins l’entitat, i aquesta temporada ha assumit també les regnes del sènior femení.


Malgrat els mesos que li ha robat la pandèmia, el seu primer any a Olot li ha servit per conèixer els jugadors i jugadores i començar a fer alguns relleus, com per exemple alguns juvenils que aquesta temporada ja formen part dels primers equips.

Jorge Silva, entrenador Club Vòlei Olot: Jo estic molt content. A part de ser la meva primera experiència com a entrenador de molts equips, com una mena de responsable del club, i s’estan veient ja coses i canvis.

Jorge Silva creu que el més important és assegurar relleus ordenats, per tal de donar continuïtat a les diferents generacions. L’entrenador i jugador veneçolà creu que el club ha d’aprofitar la gran nombre de jugadores de base que compta.

Jorge Silva, entrenador Club Vòlei Olot: En tota estructura la base és el més important i la formació de relleus generacionals. Cal dedicar treballar aquests relleus, i en el cas del Vòlei Olot hem d’aprofitar la bona base que tenim, sobretot femenina.

Segons Silva, olímpic a Pekín 2008, el que li ha costat més assumir personalment és el fet que a Espanya el vòlei no és entès de la mateixa manera que al seu país. Acostumat a l’alta competició, en Jorge ja acceptat el fet que el vòlei a casa nostra, majoritàriament és un esport amateur i que per a molts dels jugadors i jugadores no és la seva prioritat principal.

Deixa un comentari