La delegació Garrotxa – Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya es traslladarà a la planta baixa de la Casa Serra

La delegació Garrotxa – Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya es traslladarà aquesta tardor. Serà a la Casa Serra o casa dels Nassos, l’emblemàtic bloc de pisos projectat per l’arquitecte Bartomeu Agustí entre els anys 1931 i 1933.

La nova seu estarà ubicada a la planta baixa del número 13 de l’avinguda Onze de Setembre, al xamfrà amb el carrer Proa, fet que permetrà una relació més directe amb el ciutadà i una millor visibilitat. I es que fins ara i des de fa 23 anys, la seu ha estat al primer pis de la Casa Artigas, a la Plaça Clarà d’Olot,

Neus Roca, delegada Garrotxa – Ripollès Col·legi d’Arquitectes de Catalunya: El que volem és anar guanyant presència al carrer a través de les activitats i les sinèrgies que puguem crear en xarxa. Els últims anys ho hem intentat potencial molt col·laborant amb l’Escola d’Art, amb la Fundació Hospital d’Olot portant exposicions i amb diverses entitats. Al 2017 va sortir la idea de buscar un nou local a peu de carrer i que ens permeti organitzar totes aquestes activitats.

L’espai polivalent, permetrà organitzar trobades, exposicions, conferències i continuar amb les activitats que ja du a terme la delegació. Aquest espai, també permetrà iniciar nous projectes que es treballen des de fa mesos, com són les trobades amb estudiants d’arquitectura i la col·laboració amb el món educatiu, entre d’altres.