La UE Olot s’imposa al FC Andorra amb doblet de Jordi Xumetra

Jordi Xumetra ha anotat, de penal, el primer gol de la Unió Esportiva Olot al minut quatre de partit. En els primers vint minuts, la Unió Esportiva Olot ha col·lapsat a un Andorra que pràcticament ni s’aproximava a la porteria rival. Pocs minuts després del primer gol, l’Olot ha pogut fer el segon, però la pilota s’ha desviat lleugerament.


Mica en mica, però, l’Andorra ha anat entrant en partit, sobretot a la segona part, i ha disposat de bones ocasions per empatar el partit. En una bona contra, però, Jordi Xumetra ha marcat el segon ena questa jugada. I ben a prop han estat els de Raúl Garrido de marcar el tercer, en dues ocasions.

Ja al final de l partit, Albert Batalla ha evitat que els andorrans posessin, almenys, el 2 a 1 en el marcador, gràcies a aturades com aquesta. 2 a 0 en un partit, on per fi, Raúl Garrido ha pogut comptar amb més efectius.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: L’equip ha estat molt bé amb pilota i sense. Estem molt bé perquè hem recuperant gent i ara sí que tinc sensacions positives d’equip reconeixible. Estic molt content de com l’equip està fent el treball, independentment de si guanyem o perdem.

Jordi Xumetra, jugador UE Olot: Ja vam comentar al vestidor que la pretemporada estava sent dura, que estàvem fent bon joc` però els resultat no venien i jugant contra rival inferior, i vam parlar-ho i vam dir que j0a n’hi havia prou, i que havíem de trobar el punt d’inflexió, i quina millor manera que trobar-lo aquí a en Bas, contra l’Andorra.

La mala notícia del partit ha estat la lesió de Juan Delgado, després de donar-se un cop a l’orella que l’ha deixat estabornit.