Olot commemorarà el tercer aniversari del referèndum de l’1 d’octubre amb una acció estàtica

Tres anys després del referèndum català de l’1 d’octubre del 2017 les entitats sobiranistes garrotxines, Òmnium Garrotxa i ANC Garrotxa, han organitzat el que anomenen, una acció estàtica.

A la plaça de l’1 d’octubre, l’antiga plaça del teatre, s’instal·laran un centenar de cadires buides que representaran les més de 2.000 persones represaliades per l’organització i execució del referèndum, acompanyades de textos explicatius. Es tracta d’una acció que estarà instal·lada de 9 del matí a 9 del vespre.

A més, des de l’Assamblea Nacional Catalana, han organitzat aquest mateix dissabte i per reivindicar l’1 d’octubre i el 3 d’octubre, una columna de cotxes cap a la presó del Puig de les Basses. La sortida de la columna de la Garrotxa tindrà lloc a 3/4 de 5 de la tarda al pàrquing de l’antiga discoteca Kraters.