Riudaura vol seguir a l’Associació de Micropobles tot i haver superat els 500 habitants

Marc Juvillà, veí de Riudaura: He trobat tranquil·litat, qualitat de vida, i que quan surto de casa sento el  riu, i no sento cotxes, i gent molt amable, la veritat.

En Marc Juvillà i la seva família, de cinc membres, viu a Riudaura des de fa dos mesos. Feia temps que pensaven en canviar Barcelona per la Garrotxa, a la recerca de la tranquil·litat de la vida rural, i la decisió ha arribat enmig de la pandèmia.

Marc Juvillà, veí de Riudaura: Quan gràcies als cercadors de cases vam veure el poble i ens va quadrar. Va ser una història d’amor, vaig arribar i vaig pensar que sí, que era aquí on m’havia de quedar.

En el seu cas, la feina no ha estat un inconvenient per traslladar-se de la ciutat a la muntanya, per la bona connectivitat de què disposa el municipi.

Marc Juvillà, veí de Riudaura: Treballo des de casa i no he tingut cap diferència respecte d’on vinc, treballo amb més tranquil·litat i més gust.

Més d’una trentena de persones com en Marc s’han empadronat a Riudaura en els últims sis mesos, una bona notícia pel municipi, que ja té més de 500 habitants.

Agustí Llop, Alcalde de Riudaura: Consolidar el poble en un creixement sostenible, que feia molts anys que no passava. És un creixement garantit i un increment econòmic perquè se salta de franja de les aportacions de l’estat.

Tot i haver superat el llindar dels 500, Riudaura creu que pot conservar l’essència de poble, i demanarà a l’Associació Catalana de Micropobles que faci una excepció per poder seguir formant-ne part.

Agustí Llop, Alcalde de Riudaura: Ens agradaria molt seguir formant part de Micropobles encara que haguem superat els 500 habitants, els formularem la petició a veure si ens ho deixen seguir sent.