El femení de la UE Olot inicia la lliga aquest cap de setmana amb quatre incorporacions

El femení de la Unió Esportiva Olot inicia aquest cap de setmana la lliga al grup segona de la Primera Divisió catalana. Ho faran al camp del Seagull de Badalona i amb quatre cares noves aquesta temporada.


Albert Casadevall, provinent del juvenil del Figueres, serà el nou tècnic per aquesta temporada.

Albert Casadevall, entrenador UE Olot femení: la veritat és que m’agrada guanyar però sense oblidar algunes consignes importants: gaudir del futbol, que l’equip s’ho passi bé i entengui el sistema i si llavors els resultats acompanyen, perfecte.

Un dels nous fitxatges del femení és Míriam Moscoso, jugadora de 18 anys i provinent de Girona.

Míriam Moscoso, jugadora UE Olot femení: Espero gaudir molt, passa-m’ho bé, aprendre i créixer com a futbolista i com a persona.

Nicol Ribas té 21 anys, arriba de l’Atlètic Ripoll i molt entusiasmada, i és que aquesta temporada jugarà a una categoria superior.

 Nicol Ribas, jugadora UE Olot femení: Quan em van dir per venir em vaig il·lusionar molt. Vull créixer com a persona i futbolísticament.

La darrera incorporació és una jugadora que coneix, i molt, l’equip. És Mònica Expósito, que després d’un parèntesis la temporada passada, jugant a preferent amb el Manlleu, enguany torna a l’Olot per estar més a prop de casa.

Mònica Expósito, jugadora UE Olot: Espero complir tots els objectiu i individualment fer molt gols, com a davantera que soc.

Ara només falta que pilota comenci a rodar. Serà aquest diumenge a partir de les 12 del migdia.