L’Ajuntament d’Olot opta pel recobriment desmuntable i la Plaça del Mig tindrà 100m2 més de catifa aquest hivern

Un recobriment desmuntable: aquesta és la solució que l’equip de govern a l’ajuntament d’Olot proposa pels problemes al terra de la Plaça del Mig no només per aquest hivern sinó pels propers anys. Així ho ha assegurat el regidor de serveis urbans a l’Ajuntament d’Olot, Aniol Sellabona aquest matí.


A finals d’octubre, es tornarà a instal·lar la catifa de goma per evitar relliscades, amb la novetat que aquest any, enlloc de cobrir una superfície de 150m2, en cobrirà 250, en una decisió consensuada, segons Sellabona, amb els veïns i propietaris de la plaça. La mesura, inclou, un reforç a una part no visible de la instal·lació.

Aniol Sellabona, regidor de Serveis Urbans de l’Ajuntament d’Olot: El que també és important i és una cosa que no es veurà a simple vista, és una millora de l’estructura metàl·lica que subjecta la catifa. L’any passat vam detectar que necessitàvem reforçar-la, perquè amb el pas de la gent i el pendent de la plaça causava alguna arruga i feia relliscar a algunes persones.

La mesura té un cost de 10.500 euros i es pren aquesta decisió donat que no han trobat una proposta concreta de millora després d’haver realitzat diversos estudis.

Aniol Sellabona, regidor de Serveis Urbans d’Olot: A dia d’avui no hi ha ningú que ens hagi donat les suficients garanties per fer una substitució de paviment, per exemple, i acabar amb el problema.

La mesura inclourà mesures estètiques, com la col·locació de jardineres.

x