Miquel Palma pren el relleu de Gemma Prat a la presidència del Club Bàsquet Olot

L’Assemblea de la junta directiva del Club Bàsquet Olot d’aquest dimecres va aprovar el relleu a la presidència del club. Només es presentava una candidatura, liderada per Miquel Palma, ja membre de la junta liderada per Gemma Prat, presidenta sortint. El nou president del Club Bàsquet Olot fa sis anys que està vinculat a l’entitat fent, entre altres tasques, d’entrenador.


Gemma Prat deixa el club després de 8 anys al club. El president entrant assegura, però, que els ha deixat les coses ben encarrilades.

 Miquel Palma, nou president CB Olot: La feina que ha fet la Gemma ha estat extraordinària. Ha estat una guia per nosaltres a l’hora de fer les coses. Econòmicament ha deixat un club sanejat, i un club que ha crescut esportivament, gràcies als col·laboradors que ha tingut, amb en Quim Pla, en Tavi Rams, l’Albert Plana… que ha fet que el club passes a tenir equips de tota mena, més enllà d’infantil cap amunt, destacant sobretot l’escoleta.

La junta directiva no patirà modificacions amb el canvi de presidència, de manera que Xevi Baldrich, Gabriel Almirall, Rosa Compta, Guido Cengiarotti, Alfredo Alonso, Xevi Ribot, Albert Colomer i Jordi Vallès continuaran formant part de l’equip directiu, amb la novetat de Mònica Colomer, que s’incorpora a la junta.  continuaran formant part de l’equip directiu.

Miquel Palma pren el relleu amb ganes de treballar pel club i continuar fent-lo créixer.

Miquel Palma, nou president CB Olot: Hi ha molts reptes. Sobretot el tema salut dels jugadors i es seves famílies. I reptes esportius també: volem fer una pas endavant i treballar amb comissions en les quals hi participi gent que no sigui pròpiament de la junta directiva del club, com per exemple amb la preparació de la celebració dels 50 anys del club la temporada vinent.