Sant Joan les Fonts mantindrà les barbacoes però tancades amb clau

Sant Joan les Fonts ja té el resultat de l’enquesta participativa sobre l’espai de barbacoes. El consistori, posava en marxa aquesta iniciativa després que aquests espais hagin suposat un focus important d’incivisme, havent patit desperfectes continuadament.

Anna Serra, alcaldessa accidental Sant Joan les Fonts: Aquestes àrees durant un temps han funcionat molt bé, però aquest últim any hi ha hagut moltíssimes destrosses. Cada cop anàvem a restaurar aquestes destrosses i al cap d’una setmana tornaven a estar en aquest estat lamentable.

És per això que l’ajuntament, en el número de juny de la revista del municipi ‘El Soroll de les Fonts’, es va fer una consulta sobre aquest espai. L’enquesta oferia tres possibles opcions: retirar la barbacoa, continuar com fins ara o tancar-la amb clau. La resposta més votada, amb 136 vots, un 78% del total, va ser realitzar el tancament amb panys i portes, el que implicaria el lloguer de l’espai per poder fer-ne ús.

Segons l’equip de govern, està satisfet de la resposta i la participació ciutadana a aquestes qüestions i en un futur ja està treballant en altres enquestes que afecten espais o zones del municipi.

Anna Serra, alcaldessa accidental Sant Joan les Fonts: Nosaltres estem molt contents, hi ha hagut molt bona resposta. La gent donava els motius del perquè i et donaven consells. La gent, sincerament, ho ha agraït moltíssim.

 

x