65 editorials independents ompliran Besalú amb la 11a edició de la fira literària Liberis Liber

Aquest cap de setmana arrenca la onzena edició de la fira literària Liberisliber a Besalú. Enguany, tot i la complexitat de la situació a causa de la pandèmia de la COVID-19, l’organització ha pogut mantenir les 65 editorials independents participants, el mateix nombre que l’edició passada.

Miquel Àngel Codes, director fira Liberis Liber: És una fira que és molt estimada per molta gent i en la mesura que la situació ens permetia tirar-la endavant hem decidit fer aquest doble esforç i fer-ho.

La programació enguany se centrarà en tres eixos que determinen en gran part l’essència del festival: la prescripció lectora, el coneixement i posada en valor de la figura dels editors i la diversitat.

L’edició també comptarà amb les tradicionals activitats del festival, com els recitals de poesia i les lectures de narrativa, les ponències, els tallers d’escriptura infantils, les presentacions i firmes de llibres i la música.

Miquel Àngel Codes, director fira Liberis Liber: La fira va néixer amb la voluntat de posar en valor la fira de l’editor i aquesta vegada hem decidit posar el focus als editors i protagonitzen la majoria de diàlegs de la fira.

I es que muntar una fira-festival en temps pandèmics, no és sinó un repte complicadíssim. És per això que l’organització, ha decidit prendre una sèrie de mesures per tal de fer un festival el més segur possible, per exemple, perimetrant la plaça.

Miquel Àngel Codes, director fira Liberis Liber: Tothom haurà de passar per un control de temperatura, que la mascareta estigui ben posada, neteja de mans i evidentment per dins, control d’aforament, distància de seguretat, etc.

Aquesta onzena edició, seguirà donant la oportunitat a centenars de persones de descobrir autors, històries i llibres artístics singulars, tot plegat en un any especialment difícil. Però, què és més segur que submergir-se en llibres?