Els equips de segona catalana del Bosc de Tosca, el Besalú i el Sant Jaume de Llierca tornen a competir mig any després

Després de mig any sense futbol amateur, aquest cap de setmana la segona catalana es posa en marxa. Bosc de Tosca, Sant Jaume i Besalú competiran al subgrup A dins el grup 1 amb deu equips mes, i és que aquesta temporada s’ha modificat el format. Els quatre primeres de la primera fase, amb partits d’anada i tornada, lluitaran per pujar de categoria, mentre que la resta lluitaran per no baixar.

Manel Puigvert, entrenador CE Besalú: Està clar que no pot igualar en cap moment el que era fins ara.

Joan Sánchez, entrenador CF Sant Jaume de Llierca: Amb el tema dels subgrups crec que tot és molt més intens. Depens de dos o tres mesos, competir aquest període i estar bé.

Jan Miquel Salavedra, entrenador CEF Bosc de Tosca: Imagina’t si serà complicat que un equip que potser quedarà cinquè potser es queda a les portes del subgrup i estarà a les portes de baixar.

Cada un dels tres equips es proposen objectius diferents.

Jan Miquel Salavedra, entrenador CEF Bosc de Tosca: Estar com més amunt millor. Si entrem entre els quatre primer, serà un èxit.

Joan Sánchez, entrenador CF Sant Jaume de Llierca: Que ells estiguin a un bon nivell per anar entrenant amb el primer equip, que tinguin sortides.

Manel Puigvert, entrenador CE Besalú: Fer una plantilla competitiva per estar el màxim amunt possible.

Tots ells, però, ja pensen en el partit d’aquest cap de setmana. Dissabte a partir de dos quarts de cinc de la tarda el Bosc de Tosca rebrà l’Amer i el Sant Jaume rebrà l’Empuriabrava, mentre que el Besalú visitarà diumenge, també a partir de dos quarts de cinc, el Camprodon.