La Bianyal es concentrarà al mas Sobeies i limitarà l’assistència de públic

El cap de setmana del 10 i 11 d’octubre la Vall de Bianya acollirà la setena edició de la Bianyal, organitzada per l’Associació Binari. Una edició, la d’enguany, adaptada a la pandèmia, com es demostra en el fet que no hi haurà itinerari, sinó que els actes es concentraran al mas Sobeies i a l’església de Andreu de Sucarrats. Això permetrà estalviar temps en desplaçaments i és per això que enguany s’oferiran diverses sessions.

David Santaeulària, comissari Bianyal: Si abans us comentàvem que abans les sessions podriem arribar acollir unes seixanta persones, hem de reduir l’afluència també de les visites. Serà d’unes 20 persones per cada visita.

Oscar Holloway, Maria Jacarrilla, nyamnyam, Víctor Masferrer, Gino Rubert, Francesc Ruiz Abad i Tura Sans són els artistes convidats, mentre que pel concert del diumenge a la tarda comptaran amb el manlleuenc Guillem Roma, amb entrada gratuïta. Des de l’organització asseguren que malgrat la COVID i els canvis constants, no ha estat complicat fer un bon cartell per aquesta setena edició.

David Santaeulària, comissari Bianyal: A darrera hora hem hagut de recomodar dos o tres artistes però el tema de la covid no és un problema, al contrari, en aquests moments tothom té ganes de fer coses i tothom necessita fer coses.

Totes aquelles persones que vulguin assistir a la Bianyal hauran d’inscriure’s a l’adreça electrònica administració@valldebianya.cat o trucant el 972 29 09 33.