Les Preses demana al Banc Santander que no retiri el caixer automàtic del poble

Després de Sant Jaume de Llierca i Tortellà, ara és les Preses qui veu amb preocupació que una de les dues sucursals bancàries de què disposa el municipi, el banc de Santander, vulgui tancar aquest mes d’octubre. L’ajuntament només ha rebut l’avís per part de la mateixa oficina, però ja ha iniciat les gestions per intentar evitar el tancament o, almenys conservar el caixer automàtic.

Pere Vila, Alcalde de les Preses: Els hi he demanat, tant personalment al director responsable com a través del correu, que com a mínim mantinguessin un caixer. Les Preses és un lloc de molt de pas de gent que es reparteix per tota la vall. Mantenir el servei, valdria la pena que l’entitat s’ho repensés.

L’alcalde presenc, Pere Vila, assegura que està disposat a parlar amb els directius de l’entitat per defensar el manteniment del servei. Per ara, descarta pagar per poder-ne disposar com farà Sant Jaume de Llierca, però ho estudiaran si s’acaba produint el tancament.